Starters

Als beginnende arts helpen we u graag vooruit. Daarom vindt u hier de nodige tips om de start van uw carrière en uw praktijk te vergemakkelijken. 

Image
Jonge artsen

 

BVAS zet zich samen met haar leden dagelijks in om de belangen van de artsen te verdedigen. Accurate informatie en een snelle kwalitatieve dienstverlening op maat is dan ook een absolute must.

Ook toekomstige artsen hebben hierop recht. BVAS, als grootste representatieve artsenorganisatie, neemt hierin het voortouw door jonge artsen adequaat te informeren tijdens hun Startersdagen voor Artsen.

Maar wij doen nog meer. Veel meer.

BVAS helpt jonge collega's actief bij de start van hun carrière en biedt ondersteuning op alle momenten van hun loopbaan.

Bij BVAS kan u terecht voor actuele syndicale standpunten en initiatieven, begeleiding bij uw aanvraag financiële ondersteuning voor huisartsen (vroegere Impulseo), de opstart van uw zelfstandige beroepsactiviteit, fiscaal en juridisch advies, hoe werken in associatie en hoe u optimaal verzekeren.

 

Kortom, BVAS is hét aanspreekpunt voor alle jonge starters. Twijfel niet om lid te worden aan het lage tarief voor starters en hiermee te profiteren van een kwaliteitsvolle en unieke dienstverlening die alleen BVAS u kan bieden.

We wensen u een vlotte start van een succesvolle carrière!

Na uw opleiding

Nog voor het einde van uw opleiding, vraagt u best al uw erkenning aan, evenals uw voorlopige accreditering. Hieronder vindt een overzicht van de overige formaliteiten die u moet vervullen als u zich als zelfstandige of bediende vestigt.