Welke score geeft u als zorgverstrekker aan het beleid van Maggie De Block? Uitslagen

2 december 2016

De minister van sociale zaken en volksgezondheid, Maggie De Block, krijgt de laatste maanden heel wat kritiek uit de medische sector. Gelieve hier de uitslagen van de mini-enquête georganiseerd door Artsenkrant, de Apotheker en HealthCare Magazine terug te vinden.

De minister van sociale zaken en volksgezondheid, Maggie De Block, krijgt de laatste maanden heel wat kritiek uit de medische sector. Welke score geeft u als zorgverstrekker aan haar beleid? 

Neem hier deel aan de mini-enquête

 

Uitslagen


 

Minister De Block compleet door het ijs

De Block chute dans les sondages

 

De belangrijkste spelers uit de gezondheidszorg zijn het vertrouwen in hun voogdijminister op Sociale Zaken en Volksgezondheid volledig kwijt. Dat is het belangrijkste besluit uit een gezamenlijke poll georganiseerd door Artsenkrant/Le Journal du Médecin, de Apotheker/Le Pharmacien en HealthCare Magazine (titel voor leidinggevenden in de ziekenhuizen).

 

 

 

Over BVAS

Wij staan voor een vrije geneeskunde met een betaalmodel waarin de vergoeding per prestatie de hoofdmoot blijft, aangevuld met forfaits. In de huisartsgeneeskunde bvb. verdedigen we alle praktijkvormen en niet alleen de multidisciplinaire groepspraktijken zoals de concurrenten.

De solowerkende huisarts heeft zijn plaats en moet niet verdrongen worden.

Wat specialisten betreft verdedigen we ook de vrijgevestigde (extramurale) specialisten die in een praktijk buiten het ziekenhuis werken.