Onze boegbeelden

In de laatste rechte lijn naar de medische verkiezingen richten de boegbeelden in de van BVAS zich rechtstreeks tot alle artsen. Elke video bevat een praktische module met uitleg over de kiesprocedure. Onze boegbeelden zijn ook te bewonderen in de prachtige folder die alle 60.000 Belgische artsen in de bus kregen.

Boegbeelden spelen een cruciale rol in de verkiezingscampagne van BVAS. Ze dragen onze campagne-boodschappen uit en voegen er een persoonlijke noot aan toe. Laat u overtuigen door:

Onze realisaties

Met het oog op de medische verkiezingen die van 6 tot 26 juni 2023 plaatsvinden, presenteren we u een selectie van de belangrijkste realisaties die BVAS in het recente verleden voor u uit de brand kon slepen. 

Ons kiesprogramma

De slogan ‘Uw toekomst is onze prioriteit’ staat centraal in onze campagne waarin BVAS zich profileert als een constructief en toekomstgericht artsensyndicaat. Hoe zien we uw toekomst? Waarin differentiëren we ons van de andere syndicaten? En vooral: waarom is stemmen op BVAS in juni een absolute noodzaak?