Succesvol afbouwen of stopzetten van uw artsenpraktijk

Publication print np_book_3119903_000000
Gedrukte publicatie

Beslist u om uw artsenpraktijk af te bouwen of stop te zetten? Of wenst u uw carrière een nieuwe wending te geven door van start te gaan in een bediendenstatuut? Of bent u misschien door omstandigheden (medische redenen of ontslag) verplicht uw activiteiten – voorlopig – stop te zetten?

Image
2023_eindeloopbaanbrochure

In al deze situaties rijzen er tal van praktische en financiële vragen. Uw activiteit als zelfstandig arts verminderen of stopzetten is immers een grote stap die een grondige voorbereiding en begeleiding vergt.

Het Vlaams Artsensyndicaat, afdeling Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, maakt u wegwijs in de formaliteiten, uw sociale rechten en fiscale verplichtingen. U leest er alles over in een nieuwe praktische gids (editie november 2023) die in samenwerking met Liantis en Vandelanotte tot stand kwam. Zo vangt u met een gerust gemoed een nieuwe fase in uw leven aan.

Vraag hieronder uw exemplaar van de brochure "Succesvol afbouwen of stopzetten van uw artsenpraktijk" aan.
U ontvangt deze enkele dagen later per post.

Heeft u toch nog vragen, aarzel niet ons te contacteren.

 

 

 

 

 

Deze uitgebreide infobrochure (80 pagina's) is gratis voor leden van het Vlaams Artsensyndicaat, afdeling Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Niet-leden betalen € 49 (incl. btw).

Publicatie aanvragen