20 mrt

VAS-StartersWebinar voor artsen (UA + VUB)

De laatstejaarsstudenten geneeskunde van de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Antwerpen zijn welkom op onze StartersWebinar. Deze avond kom je alles te weten over jouw carrière als arts. Mis deze online webinar niet!

-
Online
Gratis, mits voorafgaande online inschrijving
Nederlands
Geen accreditering
BVAS

Maandagavond 20 maart 2023 organiseert VAS Antwerpen in samenwerking met de Geneeskundige Kring van de VUB en de promovendi geneeskunde van de UA dé online StartersWebinar voor de laatstejaarsstudenten geneeskunde.

De webinar zal online via MS Teams plaatsvinden.

Heb je vragen over de startersmodaliteiten? Wat moet je aangeven bij de belastingen? Hoeveel bedraagt je verloning? Op welke premies kan je aanspraak maken? Welke sociale bescherming geniet je? Wat zijn je rechten en plichten?

Op deze en nog veel meer praktische vragen kom je in no-time een antwoord te weten tijdens deze unieke infosessie. Tal van experten staan voor je klaar en zullen je bijstaan met raad en daad. Mis deze kans niet om je carrière meteen op de juiste weg te zetten!

Ook hebben alle deelnemers recht op editie 2023 van de fel begeerde VAS-Startersgids voor artsen in opleiding! In dit handig naslagwerk vind je alle informatie terug die jij als haio of aso nodig hebt.

Aarzel dus niet langer en schrijf je hier snel in!