28 mrt

Starten als arts met personeel

Denkt u eraan u te laten ondersteunen door een administratief bediende of verpleegkundige? Of maakt u reeds gebruik van deze praktijkondersteuning, maar zit u nog met tal van vragen? Stip dan donderdagavond 28 maart 2024 aan in uw agenda.

-
Online
€ 50 voor niet-leden. Gratis voor leden.
Nederlands
Accreditering aangevraagd
BVAS

Samen met haar partners Liantis en Amma organiseert het Vlaams Artsensyndicaat de online webinar “Starten als arts met personeel”. Tijdens deze infosessie wordt dieper ingezoomd op volgende punten:

  • Wat kost de aanwerving van een eerste werknemer?
  • Op welke financiële tegemoetkomingen of premies heb ik recht als werkgever-arts? Welke ondersteuning krijg ik via Participatiemaatschappij Vlaanderen en welke nieuwe tussenkomst wordt voorzien via het Riziv? Is het misschien voordeliger om in te stappen in de New Deal?
  • Wat zijn de verschillende vormen van tewerkstelling die het best aansluiten bij mijn wensen en verwachtingen? En welke regels gelden bij de tewerkstelling van jobstudenten of flexi-jobbers?
  • Met welke verplichtingen moet ik rekening houden als werkgever? Hoe kan ik een RSZ-nummer aanvragen? Welke verschillende sociale documenten moet ik in orde brengen?
  • Welke aansprakelijkheid loop ik als werkgever en hoe kan ik me hiertegen correct verzekeren?

Tijdens deze webinar lichten we u dit graag toe en kan u tevens ook bij onze specialisten terecht voor meer specifieke vragen. De sessie zal vanaf 19.30u online plaatsvinden via LiveStorm.

Deelnams is gratis voor leden. Niet-leden kunnen voor € 50 aan deze infosessie deelnemen.

Image
OpstartenMetPersoneel_webinar_programma