23 sep

Masterclass Praktijkmanagement voor zorgverstrekkers

Na het grote succes van deze opleiding in de afgelopen zes jaar, zal deze unieke opleiding op maat van zelfstandige zorgverstrekkers ook in 2023 plaatsvinden. Deze opleiding helpt jou als zelfstandig zorgverstrekker om je praktijk professioneel te leiden als een onderneming in de zorgsector, correct maar ook efficiënt én duurzaam.

-
Online
€ 525 (excl. btw)
Nederlands
Accreditering aangevraagd
Extern

Alle belangrijke facetten voor de praktijkvoering komen aan bod, met oog voor de diversiteit tussen zelfstandige zorgverstrekkers: met of zonder ervaring, solo- of groepspraktijk (mono- of multidisciplinair), met of zonder personeel ... Voor starters is dit een uitstekende springplank. Voor ervaren zelfstandigen is het de start van een nieuw begin en een steun in de rug voor ambitieuze toekomstplannen.

Wat houdt het in?

De masterclass omvat 7 verschillende online sessies die vanaf zaterdag 23 september 2023 op verschillende zaterdagen zullen plaatsvinden.

Zaken die aan bod komen zijn: optimaliseren administratie, fiscaliteit en associaties, financieel management, strategie en communicatie, people management, sociale wetgeving, zelfzorg, timemanagement, etc.

Welk is de deelnameprijs?

De ledenprijs voor beroepsverenigingen zoals het Vlaams Artsensyndicaat (VAS) bedraagt € 525 (excl. btw).
Vergeet zeker niet de promocode te vermelden bij uw inschrijving!

Meer informatie over de Masterclass Praktijkmanagement voor zorgverstrekkers vindt u hier.