03.10.2020 * Twee miljard voorschot voor de ziekenhuizen: waar gaat het geld naartoe? * Online colloquium

9 september 2020

Op uitnodiging van de BVAS zullen de sprekers, die nauw betrokken waren bij de ontwikkeling van het model en het Koninklijk Besluit, u een korte presentatie geven en uw vragen beantwoorden over de bestemming van deze voorschotten aan de ziekenhuizen.

Image

 

Wanneer? Zaterdag 03.10.2020 van 11u00 tot 12u30

 

Wat gaat het over? Alle vragen over de ziekenhuisvoorschotten: hoeveel, waarom, hoe en welke gevolgen voor de honoraria?

Op uitnodiging van de BVAS zullen de sprekers, die nauw betrokken waren bij de ontwikkeling van het model en het Koninklijk Besluit, u een korte presentatie geven en uw vragen beantwoorden over de bestemming van deze voorschotten aan de ziekenhuizen.

 

Klik op volgende links voor meer info:

 

PROGRAMMA

 

INFO & INSCHRIJVING

 

 

 

Over BVAS

Wij staan voor een vrije geneeskunde met een betaalmodel waarin de vergoeding per prestatie de hoofdmoot blijft, aangevuld met forfaits. In de huisartsgeneeskunde bvb. verdedigen we alle praktijkvormen en niet alleen de multidisciplinaire groepspraktijken zoals de concurrenten.

De solowerkende huisarts heeft zijn plaats en moet niet verdrongen worden.

Wat specialisten betreft verdedigen we ook de vrijgevestigde (extramurale) specialisten die in een praktijk buiten het ziekenhuis werken.