Vlaams Artsensyndicaat, afd. Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant

Doornelei 17/001
2018 Antwerpen
Belgique

Het Vlaams Artsensyndicaat, afdeling Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant is één van de vier regionale afdelingen van de BVAS. Wij richten ons tot alle artsen werkzaam in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.  

Wat doen we? 

Ons team staat in voor de dienstverlening aan de leden-artsen. Onze experten volgen de Vlaamse en federale gezondheidszorg op de voet: financiering, zorgbeleid, zorgberoepen, medisch beleid, zorgstrategische planning, communicatie, innovatie, … Als uniek aanspreekpunt kan u bij ons en onze partners dan ook terecht voor eerstelijnsadvies op al uw vragen.  

We geven wekelijks up-to-date informatie aan onze leden over relevante thema’s via onze e-nieuwsberichten. U kan ons ook volgen via sociale media. 

Het VAS organiseert op regelmatige tijdstippen ook infosessies over gespecialiseerde onderwerpen en maakt handige naslagwerken voor diverse artsen.  Bekijk onze opleidingen en publicaties.

Het VAS vertegenwoordigt de aangesloten leden in tal van adviesorganen en overlegstructuren. Bekijk het overzicht. 

Als steunpunt begeleiden wij huisartsen bij het indienen van hun aanvraagdossier in het kader van de praktijkondersteuning huisartsen (vroegere Impulseo).  

Leden krijgen bij ons ook specifieke ledenvoordelen.  

Bestuursorgaan 

Het VAS is een ledenorganisatie met een paritaire samenstelling en democratische besluitvorming.
De samenstelling van het Bestuursorgaan 2022-2025 kan u hier terugvinden.